Колишній глава Офісу президента України Андрій Богдан вже встиг відреагувати на чутки про можливу участь у виборах мера української столиці. На питання журналістів одного з українських видань, чи буде він балотуватися на посаду мера Києва, Богдан відповів: "А мені ця ідея подобається".

Нещодавно в мережі Instagram колишній нардеп Сергій Лещенко написав, що у фракції "Слуга народу" активно обговорюють можливе висунення Андрія Богдана на виборах київського міського голови.

Андрій Богдан, фото: Facebook
Андрій Богдан, фото: Facebook

"Публічно це рішення не оголошено, але депутати, які спілкуються з колишнім керівником Офісу президента, кажуть, що Богдану набридло сидіти на політичному карантині", - заявив він.

Публікація "Лещенко тут", скріншот: Telegram
Публікація "Лещенко тут", скріншот: Telegram

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що мер Києва Віталій Кличко показує, як проводить час на карантині. Він вже зняв відео, як займався спортом у своєму кабінеті, а тепер як самостійно підстригся вдома. Останній TikTok сподобався Андрію Богдану і він навіть висунув сміливе припущення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Вже восени" - Богдан підтримав Портнова на президентських виборах?

Як повідомляв Знай.uа Богдан написав про початок президентської кампанії - "Сказано ж, восени!".

Знай.uа писав, Андрій Богдан назвав наступного президента України після Зеленського – "Незабаром".