Італійський співак, фотомодель і актор Мікеле Морроне зібрав цілу армію прихильників завдяки гарному тілу і привабливій зовнішності. Відомим актор став після зйомок у польському аналогу "50 відтінків сірого", фільмі під назвою "365 днів". Відтоді знаменитість спокушає тисячі фанаток по всьому світу пікантними кадрами в Instagram, виставляючи напоказ тіло і підкорюючи голосом. Так, артист показав форно-біле фото в одних трусах. Його спокусливий погляд так і пронизує наскрізь.

Home alone (самотньо вдома) лаконічно підписав пост Морроне

Шанувальники не приховували захоплення, засипаючи "Мікі" численними компліментами. Варто відзначити, що сам актор не вважає моделінг серйозним заробітком, а розцінює його як захоплення. Фолловери вже встигли назвати погляд красеня "смертельним" за його проникливість. Зараз же італійський актор більше зациклений на музиці - чоловік випустив перший сольний альбом "2Dark Room" напередодні прем'єри "365 днів", а всі його пісні в основному про кохання.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка польського "50 відтінків сірого" дозволив незнайомці зробити це ногами, мрія кожної.

Як повідомляв Знай.uа, Гаррі Поттер повертається на екрани з приємним сюрпризом.

Знай.uа писав, Полякова нарешті витягла з Ями найголовніше.