В той період вагітна Ані Лорак, яка зараз живе і виступає в Росії, майже не з'являлася на публіці. Співачка уникала світських тусовок, не виступала і майже не давала інтерв'ю. Вона насолоджувалася періодом материнства, лише зрідка розбавляючи свої будні виходами у світ.

Ані Лорак і Філіп Кіркоров, Clutch

В кадрі Ані Лорак сховала вагітний животик під просторою синьою футболкою. Також на ній надіті вільні чорні брюки і туфлі в тон.

Цікаво, що супроводжує українську знаменитість хресний її майбутньої дитини Філіп Кіркоров. Як відомо, з російським поп-королем Ані Лорак завжди була в теплих відносинах. Їх дружба почалася ще на початку творчості артистки, а після її участі в Євробаченні тільки зміцніла.

Зазначимо, що перша вагітність Ані Лорак привела до появи на світ її улюбленої доньки Софії. Нещодавно дівчинці виповнилося 8 років. Вона ходить до школи в Москві, де живе її мама, і часто виходить у світ разом із співачкою.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Ані Лорак і Філіп Кіркоров, Clutch

З батьком своєї доньки, турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, Ані Лорак розлучилася в січні 2019 року. Причиною стали регулярні зради підприємця. Остання з них була знята на відео і "злита" в Мережу, що вилилося для виконавиці у величезний скандал. Після вона довго не давала ніяких коментарів, а мовчки подала на розлучення. Інцидент ще довго обговорювалося пресою. До речі, лише нещодавно Ані Лорак публічно розповіла, як почувалася в той болісний для неї період, і чому так швидко закрутила новий роман.

Ані Лорак і Філіп Кіркоров, Clutch

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Ані Лорак виставила трепетне архівне фото з мамою.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Ані Лорак виставила архівні відео з концертів і кадри найяскравіших фотосесій.

Також "Знай.ua" писав, що Ані Лорак показала спекотні знімки з нової фотосесії.