Правоохоронці Київщини допомогли дістатися в столицю полтавській пенсіонерці, яка через карантин, вирішила пройти пішки 340 кілометрів.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції Київської області.

Як відзначається, близько опівночі від небайдужого громадянина надійшов виклик про, що узбіччям автодороги Київ — Харків — Довжанський крокує жінка похилого віку, яка, ймовірно, потребує допомоги.

"На зупинці громадського транспорту "Журавка" патрульні побачили 67-річну громадянку. Вона виглядала засмученою та розгубленою, бо у зв’язку з карантином — транспорт не їздить, а їй терміново потрібно було потрапити з Полтави до Києва. Під час спілкування жінка почувала себе добре та медичної допомоги не потребувала", - йдеться в повідомленні.

Фото пенсіонерки, яка вирішила пройти 340 кілометрів

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В результаті з'ясувалося, що бабуся мала "термінова справа" в Києві, а з урахуванням карантинних обмежень вирішила, що до столиці їй буде простіше дістатися пішки. Вже після цього правоохоронці зупинили одного з водії, який і погодився доставити жінку до місця призначення.