Перший заступник голови комітету Ради Федерації з міжнародних справ Володимир Джабаров заявив, що в українському суспільстві спостерігається розкол і Москва вже чекає, коли деякі області захочуть відокремитися. Про це він пововідомив в інтервью російським ЗМІ. Російський парламентарій упевнений, що наступними областями для від'єднання можуть стати Одеська, Херсонська, Миколаївська та Запорізька.

"Нас в Росії це, природно, турбує. Розкол в українському суспільстві дуже глибокий: за регіонами Південно-Сходу, які навіть чути не хочуть про повернення до складу єдиної України, можуть послідувати Одеса, Херсон, Миколаїв, Запоріжжя, які поки що вичікують", - заявив Джабаров.

Держдума РФ
Держдума РФ

Російський парламентарій також звинуватив українську владу у невиконанні Мінських угод і припустив, що Київ нібито може до кінця року вийти з цих домовленостей. При цьому Джабар впевнений, що у влади України немає конкретного плану по Донбасу.

"Зеленський - президент, але по факту він не керує країною. Є місцеві князьки, які переслідує свої вузькі інтереси, багато в країні, на жаль, визначає терор населення націоналістами.... Це дуже небезпечний період, коли певні сили на Україні можуть розхитати її державність", - розкритикували політику українського лідера в путінській команді.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв портал "Знай.ua", у доньки Пєскова знайшовся "таємний чоловік", до чого тут Медведєв.

Також "Знай.ua" писав, українці через пандемію почали боятися священників - "Тільки закрили розсадник зарази в Лаврі". Освячення продуктів у супермаркетах викликало нарікання українця