У трьох співробітників Левківського відділення "Укрпошти" (Житомирська область) виявили коронавірусну хворобу COVID-19. Ці працівники серед іншого доставляли пенсії пенсіонерам, а одна з інфікованих співає в церковному хорі. Коло осіб, які можуть бути інфікованими, з'ясовується.

Джерело: повідомлення, розміщене на сайті Житомирської РДА.

"Відділення пошти закрили. Представники поліції попередили усіх хворих про адміністративну відповідальність у разі порушення правил самоізоляції.

Коронавірус, фото: Getty Images
Коронавірус, фото: Getty Images

Районна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій прийняла рішення щодо обмежувальних заходів на території Левківської сільської ради. З представниками пошти буде узгоджено, як отримуватимуть жителі громади пенсію.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Районна моніторингова група має невідкладно здійснити рейд місцями масового скупчення людей у с. Левків, Калинівка та Клітчин та провести відповідну роз’яснювальну роботу.

Детальніше про рішення районної комісії з питань ТЕБ та НС від 14 травня вже незабаром", - йде мова в повідомленні.

Варто зазначити, що люди літнього віку особливо вразливі до коронавірусної хвороби - для них набагато вищий ризик летального фіналу. Тому доставка пенсій носіями коронавірусу є значущою загрозою для здоров'я популяції.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Український футболіст з Covid-19 поділився досвідом - "Ми злякалися".

Як повідомляв портал Знай.ua, У Києві виявлено новий масштабний спалах Covid-19 – Кличко виступив з терміновою заявою.

Також Знай.ua писав, що Хворий киянин розкрив правду про лікування від Covid-19 - токсичні ліки та безкінечні крапельниці. Дуже тяжко.