Вчора, 15 травня, була 85-річна річниця запуску першої лінії московського метрополітену. І відомий російський виконавець Олег Газманов не залишив цей факт без уваги. Співак привітав метро з Днем Народження і зазначив, що для нього це самий улюблений транспорт.
Привітання Газманов виклав на своїй сторінці в Instagram. Він підготував ролик з короткою піснею, присвяченою московського метрополітену. Також виконавець закликав людей привітати всіх, хто має відношення до цього свята – машиністів поїздів, чергових по станціях, монтерів колії та рухомого складу і т. д. Газманов назвав московське метро “кращим у світі” і зазначив, що “пишається метрополітеном з самого дитинства”.


Крім того, Газманов зробив маленький челлендж для передплатників. Він запропонував згадати, коли вони вперше проїхали в метро і які відчуття отримали від першої поїздки цим транспортом.

Нагадаємо, Галкін і Пугачова влаштували дітям ранкову вечірку з "тарабарщиною" і собачками.

Як повідомляв Знай.uа, Лоліта з Корольовою і Овсієнко заспівали українською — унікальні кадри без фанери і гламуру.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень
Показати ще

Знай.ua писав, фанат Путіна Газманов з веселими пісеньками дістався до Кіркорова.