Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка одружена з виконавцем Володимиром Дантесом і 10 років співала в групі "Время и Стекло", часто радує публіку яскравими постами у своєму Instagram. В цей раз зоряна красуня показала забавне карантинний відео, на якому з'явилася в цікавому образі й амплуа.

Як видно, ролик починається з того, що Надя наливає в красивий келих мартіні, кидає туди часточку апельсина і розбавляє його швепсом. А далі починається веселощі – відео змонтоване дуже динамічно і під енергійну музику, в ньому Дорофєєва активно веселиться, стрибає по диванах і епічно позує в об'єктив. У підписі до ролика зоряна красуня написала: "Як просувається субота? Починаємо з Martini Fiero + Tonic, далі правильний настрій". Захоплені фанати не пройшли повз, і почали активно обговорювати публікацію співачки, і засипають її компліментами в коментарях до відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.