Ілон Маск любить Твіттер, і люто ненавидить Facebook. Глава Tesla і SpaceX неодноразово критикував соціальну мережу з різних приводів, і чергова сварка виникла 15 травня. Однак, справедливості заради, ініціатором був не Маск, а представник Facebook по імені Жером Песенті. Він розкритикував Ілона Маска, за що творець SpaceX висловився про соцмережі вельми непривабливо.

Ілон Маск, фото Instagram
Ілон Маск, фото Instagram


Жером Песенти – голова відділу Facebook по роботі з штучним інтелектом. Він заявив, що Ілон Маск обманює громадськість, заявляючи про швидке впровадження технології в усі сфери життя. Песенті вважає, що багато людей в співтоваристві могли б сказати прилюдно, що Маск поняття не має про те, що говорить про штучний інтелект.

Творець SpaceX волів утриматися від тривалої дискусії, висловивши свою думку лаконічно. Йому вистачило всього двох слів, щоб відповісти Жерому Песенти. Дослівно відповідь Маска звучав наступним чином: Facebook sucks. Фраза недвозначна, і в перекладі не потребує. Дивно, але на цьому перепалка між Маском і Песенті закінчилася. Чи надовго?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Маск відновив роботу заводу Tesla, незважаючи на небезпеку вірусу

Як повідомляв Знай.ua голова Xiaomi назвав кращий смартфон компанії за всю її історію.

Також Знай.uа повідомляв, компанія Microsoft приступила до впровадження травневого update 10, яке принесе купу корисних змін, в тому числі і змінений інтерфейс.