Відомий російський танцівник, майстер еротичного шоу, чоловік співачки Наташі Корольової Сергій Глушко, якого багато хто знає під сценічним ім'ям Тарзан, продовжує радувати численну армію шанувальників новими гарячими відео. Сергію вже 50 років, у свій почесний "полтинник" чоловік продовжує радувати прекрасну половину людства неймовірними танцями і накачаними м'язами. На цей раз Тарзан знову похвалився ідеальною фізичною формою на камеру.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Сергія в мережі Instagram.

"...просто хотів нагадати, що буквально зараз, о 18.00 вмикайте канал...", - підписав публікацію танцюрист. Швидше за все, Сергій так анонсував нову появу на телебаченні.

По знятим кадрам можна помітити, що Сергій знаходиться в кімнаті, на задньому плані незаслане ліжко і в домі панує творчий безлад. Ось так проходить самоізоляція у зірок.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам, що Тарзан, виставив компрометуюче відео, на якому позував в їх з Наташею спальні, на ліжку, з'їдаючи яблуко і примірявши чорний халат. Так, артист показав, як коротає вечори з їх маленьким улюбленцем, собачкою породи померанський шпіц по кличці Їжачок. Сама ж Корольова, яка знімала ролик, розчулювалася на задньому фоні, називаючи чоловіка і песика "сімейною ідилією".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наташа Корольова застукала Тарзана в ліжку з красунею, - ніжно цілував і обіймав.

Як повідомляв Знай.uа зірка гурту Queen травмував власні сідниці – "Розірвав на шматки".

Знай.uа писав, відразу після Ігоря Ніколаєва, - Наташа Корольова і Тарзан зачарували історією про перше побачення.