Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала новий епізод інтернет-серіалу "Божевілля", в якому вона грає вагітну дівчину.

У ролику, який показала Христина, вона сидить на ліжку і по відеозв'язку спілкується з колегою-актором. В анонсі Асмус ридає і з надривом розповідає про те, як вагітність знищує її і робить агресивною. У якийсь момент актриса несподівано вмазала собі по обличчю, що викликало досить спокійну реакцію у співрозмовника. У подпсии до публікації Христина написала: "Все більше трешу, дурості і божевілля в нашому онлайн-серіалі! По секрету розповім вам, що в цій сцені в @ivernik випадала за сценарієм вставна щелепа. Як же ми реготали на зйомках!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.