Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і будує кар'єру в Росії, часто радує публіку новинами про своє життя в Instagram. В цей раз знаменитість здивувала публіку незвичайним фото, на якому з'явилася в дуже пікантному образі і цікавою локації.

Як видно, перед камерою Лобода з'явилася в місці, яке нагадує сауну з басейном. Вона позує в еротичній позі, на ній чорні лосини і темний спортивний ліфчик. Волосся зірки вологі і розпатлане, а на її обличчі немає макіяжу, вона не дивиться в камеру. У підписі до кадру Світлана написала: "Катя, пішли займемося спортом? Може провести для вас онлайн-тренування?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зоряної красуні, засипаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, поки в Україні паніка через коронавірус, Лобода анонсувала тур по батьківщині.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала свої викрутаси, не соромлячись камери.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода на відпочинку влаштувала еротичну гімнастику, Волочковій є чому повчитися.