Поведінка скандально відомого народного депутата Іллі Киви від "ОПЗЖ" продовжує дивувати громадськість. Було, що Ілля в залі Ради чухав інтимні місця, було, що в одному з київських ресторанів вліз у бійку, було, що він просто під час засідання переглядав на телефоні "полуничку". Однак на цей раз Кива знову прийнявся витворяти скандальні фокуси.

Ілля Кива, фото:  zagittya.com.ua
Ілля Кива, фото: zagittya.com.ua

Так, у середу, 13 травня, нардеп покрив жорстким матом однієї з присутніх біля стін Верховної Ради України людини, а також пригрозив їй фізичною розправою. Варто зазначити, що це було в той самий день, коли Рада голосувала так званий "банківський закон". Про це свідчить опублікована на сторінці в соціальній мережі Facebook відео одним з користувачів соцмережі.

Все почалося після того, як нардеп Ківа, даючи інтерв'ю у Раді, сказав таку фразу: "…Я вважаю, що сьогодні єдина можливість нашій країні вижити – це не вірити чинній владі…".

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Такі слова, певно, дуже обурили одного з присутніх біля стін парламенту українця. І коли останній почав ставити Киві "незручні" питання, нардеп жорстко покрив того матом, і навіть пригрозив побити. Одна із загрозливих цитат Киви під час словесної перепалки звучить так: "Слухай мене, ідіот, зараз ось я покладу своє депутатське посвідчення, і наб'ю тобі ї**ло!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові відкривають дитячі садочки - українці змушені працювати, не дивлячись на епідемію.

Як повідомляв Знай.uа презентований Кличко Генплан зазнав краху: кияни вимагають "корупційний аудит" – опубліковано офіційне звернення.

Знай.uа писав, в масках і з ножами - відомого футболіста пограбували та побили у власному будинку.