Практично у всіх державах Європейського союзу ціни на автомобілі різко знизилися. Також відомо, що попит знизився практично на 80-90%. Експерти прогнозують суттєві знижки на автомобілі найближчим часом, так як склади зараз повністю заповнено.

Про це стало відомо завдяки даним Федерації автопрому України.

Ринок авто, скріншот: YouTube
Ринок авто, скріншот: YouTube

"Вже зараз багато автомобільних дилерів та центри проводять розпродаж автомобілів зі складів по знижками, щоб уникнути затоварення складу. Цінова політика на авто залежатиме від розвитку ситуації з вірусом, адже цей фактор безпосередньо впливає на споживчий попит і на загальну економічну ситуацію", - зазначили у Федерації.

"Інтерес споживачів до купівлі авто знизився в світі в цілому, але все ж не зник зовсім. В Україні спад був досить очікуваним. Продаж авто досягли 3604 одиниць, що на 48% менше продажів у квітні 2019", – розповіла Дарина Закалюжна.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, небезпека їзди "на лампочці" - чому не можна ігнорувати напівпорожній бак.

Як повідомляв Знай.uа під Києвом пішохід влаштував водієві подання, гідна "Оскара", - "Треба було не гальмувати…".

Знай.uа писав, в Данії пройшов перший масовий рок-концерт: все по залізних "коней!".