В Києві розпочали свою роботу клуби, які були зачинені через карантин в Україні, спричинений коронавірусом. В свою чергу це призвело до розподілу жителів столиці на "два табори": одні люди обурюються фотографіями з багатолюдних гулянок, а інші - бронюють столики онлайн та всіма силами намагаються туди потрапити.

Про це йдеться в сюжеті "ТСН".

Відтак, як відзначається, низка столичних клубів розпочала свою роботу, щоправда, про дотримання норм можна лише мріяти. Наприклад, в одному з найдорожчих розважальних комплексів столиці, де люблять відпочивати зірки, політики і бізнесменів, люди відпочивають без масок та не дотримуються відстані.

Скріншот з відео

"У фойє ресторану всіх відвідувачів зустрічають охоронці в масках і рукавичках. Температурний скринінг - обов'язковий. Втім, кількість людей в клубі, як за часів до карантину: в масці - нікого, відстань між гостями іноді сантиметрів п'ять. Вони танцюють, п'ють коктейлі з скляного посуду і роблять фото", - йдеться в сюжеті.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також це стосується й інших нічних закладів – немає антисептиків, масок та люди попросту не дотримуються безпечної відстані. До слова, незважаючи на офіційний дозвіл, відкритися наразі ризикнули не більше 10% столичних клубів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 1200 гривень за пачку! У Києві цинічно наживаються на коронавірусній істерії, і це ще не межа.

Як повідомляв портал Знай.ua, Популярний маркет вирішив заробити на коронавірусі, - киян шокували маски по 1200 гривень.

Також Знай.ua писав, що Львів одягнули у гігантську маску від коронавірусу, - "одна на всіх".