Неподалік від української столиці є невелике містечко, назва у нього вельми прозаїчна — Бровари. Однак у цьому містечку іноді відбуваються дуже поетичні події. Деколи ці події не піддаються звичайній людській логіці. Наприклад, днями в одному з місцевих парків, де знаходиться штучне озеро, звичайний велосипедист перетворився на "Ісуса" і почав їздити по водній гладі. Очевидцям вдалося зафіксувати все це на камеру.

На кадрах можна побачити, що на березі місцеві жителі, які втомилися від карантину і самоізоляції, намагаються відпочити, гуляючи з собаками і спостерігаючи за водою, проте несподівано перед ними проїхав велосипедист, і проїхав він не по асфальтовій стежці, а просто по воді. Неймовірне видовище. Про це стало відомо завдяки новій публікації у Telegram-каналі "Х.К."

"Все ще не вірите в чудеса? Тоді вам варто познайомитися з броварським Ісусом.", - підписали публікацію в Telegram-каналі "Г. К."

Варто нагадати нашим читачам, що в п'ятницю, 3 квітня, у Броварах Київської області загорівся ангар. На місце події виїхало одразу кілька бригад рятувальників ДСНС. Пожежники, які приїхали на місце події встановили, що склад-ангар горить на площі 10 тис кВ.м/м. На даний момент інформації про потерпілих в результаті події немає. Також невідомо, що стало причиною займання, це встановлюватимуть фахівці після повної ліквідації пожежі.

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, під Києвом зникла жінка з хлопчиком, який мріє стати поліцейським — прикмети і фото.

Як повідомляв Знай.uа коронавірус на Київщині - в яких районах найбільше лютує інфекція, карта.

Знай.uа писав, долари, рублі, євро! Хитрий киянин влаштував свій "обмін валют" і одягнув наручники.