Учасниця реаліті "Супермодель по-українськи" та "Від пацанки до панянки" Влада Роговенко розкрила ім'я, яке завжди мріяла дати своїй дитині. Про це вона повідомила на зйомках "Пацанського краш-тесту".

Так, вже не секрет, що Влада готується вперше стати мамою. Вона поділилася цією новиною на зйомках спецпроєкту "Експерти на карантині". Потім під час участі в "Пацанському краш-тесті" дівчина розповіла, як вона та її коханий Олександр відреагували на вагітність, і як назвуть майбутнього малюка.

Також відомо, що молода пара чекає на хлопчика. Цей радісний момент майбутні батьки зняли на відео та поділилися ним в соціальних мережах.

У свою чергу, прихильники Влади почали цікавитися ще одним важливим моментом її життя. А саме – як голубки планують назвати свою майбутнью дитини. Дівчина зізналася, що поки не замислювалася над цим питанням. Однак додала, що вона завжди була небайдужа до імені Марк.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ні, над іменами ще не думала. Поки рано. Єдине, ще з дитинства думала, що якщо хлопчик, то назву Марком. Я не знаю чому, але мені дуже подобається це ім'я. Я інше просто не уявляю", - поділилася Влада Роговенко.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що колишня учасниця "Пацанок" розповіла про своє перше кохання.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Влада Роговенко оголосила про вагітність.

Також "Знай.ua" писав, що учасниця "Пацанок" спалила сарай, в якому над нею знущалася мама.