У Лос-Анджелесі з життя пішов популярний комедійний актор, який зіграв ролі у фільмах "Американський пиріг: Весілля" та відомому ситкомі "Друзі", Фред Віллард.

Джерело: іноземне видання The Hollywood Reporter.

Відтак, як відзначається, про смерть актора розповіла його донька, щоправда, аж після двох днів. За її совами "знаменитий чоловік пішов з життя "дуже мирно", а точніше з природніх причин – на час смерті йому було 86 років.

"Він продовжував рухатися вперед, працювати і робити нас щасливими до самого кінця. Ми його дуже любили! Ми будемо завжди по ньому нудьгувати", - з сумом згадує його донька Хоуп.

Fred Willard

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

До слова, Віллард відомий по ролях в таких фільмах, як "Нерви на межі", "Третій акт" і "Переможці шоу". Також актор знімався в деяких епізодах серіалів "Друзі" і "Касл".

Протягом кар'єри Віллард чотири рази був номінований на телевізійну премію "Еммі" за ролі в серіалах "Американська сімейка" і "Усі люблять Реймонда". Крім того, він отримав нагороди American Comedy Award і BSFC Award.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Легендарна солістка гурту "Фрістайл" Ніна Кірсо пішла з життя, перші подробиці

Як повідомляв портал "Знай.ua", культовий актор несподівано пішов з життя у 25 років: найкращі ролі юного таланту

Також "Знай.ua" писав, що померла найвідоміша акторка Франції Ганна Каріна