Як виявилося, невгамовна Ірина Фаріон продовжує "радувати" українців виходами із самоізоляції і публікувати різні історії, все для скандалу. На цей раз "свободівка" вирішила наїхати на відому українську мережу супермаркетів "АТБ". Вся справа в тому, що на полицях одного з супермаркетів опинилася "отрута".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Фаріон в мережі Facebook.

Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook
Публікація Ірини Фаріон, скріншот: Facebook

"Сьогодні у продажу мережі АТБ моя донька побачила ОТРУТУ. Це десерт сирковий, крем вершковий, виготовлений у Київській області, Києво-Святошинського району в місті Вишневому, на вулиці Промисловій 7. ОТРУТА ця в назві продукту для дітей - "МАШЕНЬКА", нижче ще якесь чупирадло Агуша....Звісно, винятково через це ми ніколи цієї трутки київського розливу не купимо. Саме таким способом закидують у свідомість батьків і підсвідомість дітей чужі назви як основний мовний ідентифікатор. Можна собі уявити, щоб на Московії хтось назвав свій продукт Тарасиком чи Івасиком Телесиком? Як корабель назовеш - так він і попливе. Нещодавно істота з відбитим мозком, на прізвище УсІк, гордо заявила, що він Алєксандр, а не Олександр. Його, мабуть, з малого мальства годували такими отруйними продуктами? Отже, імена і прізвища - це не чиясь власність і забаганка. Це складник мовної системи. Латинське прислів'я каже, що граматиці підкоряються навіть імператори! Але не манкурти, яничари, перевертні та ідіоти в Україні. Нагадаю моє відео в дитячому садочку, яке підірвало рабів: їх пучило від антропонімної правди і дуже болісного ляпаса в їхніх даш, свєт, маш, стьоп, фєдь, дім, вань і вов... Є сенс його подивитися ще раз https://www.youtube.com/watch?v=fGsMVti9ueE. Про це більше у моїй монографії "Мовна норма: знищення, пошук, віднова". Хто хоче придбати, пишіть у приват. Знайшлися залишки. Там про пєтю, фєдю, дашу як форму ненашу також чимало. Не будьмо машамі - ми Марійки, Марічки, Марусеньки та близько сотні інших варіянтів, а маша хай пиляє в рашу.", - пише Ірина Фаріон.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, скандальна Фаріон розійшлася на карантині, вже не стримує себе - "К*рва, маска!".

Як повідомляв Знай.uа соратниця Зеленського зі Львівщини потрапила у гучний скандал і нарвалася на гнів українців - "У Путіна вибачення теж проситиме?".

Знай.uа писав, скандальна Фаріон не змогла стримати мову перед нардепом Верещук - "У влади неприємна відрижка совка".