Онука італійського диктатора Беніто Муссоліні Алессандра прокоментувала своє виключення з санкционных списків України. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Так, вона стверджує, що ніколи не була в Україні та не брала участь у будь-яких політичних чи громадських подіях. Також за її словами, скасування санкцій проти неї є "відновленням правди".

"Я ніколи не бувала в Україні і, відповідно, жодним чином не брала участь у будь-якій політичній або громадській події в цій країні. Крім того, ні при яких обставинах – ні прямо, ні побічно – я не мала можливості висловити будь-які оціночні судження щодо політичної ситуації в Україні. Я також ніколи не мала прямих або опосередкованих контактів з політиками або з представниками місцевої влади. У свій час я вважала "санкцію" зовсім безпідставною, і сьогодні беру до уваги факт її скасування, сприяє відновленню правди", – сказала Алессандра.

Слід зазначити, що раніше український лідер Володимир Зеленський своїм указом затвердив рішення РНБО про виключення з санкційного списку України Алессандри, яка нібито брала участь у "виборах" в ОРДЛО.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Показати ще

Зеленський, фото: Офіс президента
Зеленський, фото: Офіс президента

Також деякі фахівці вважають, що уряд України міг переплутати її з Алессандро Мусолино, який був спостерігачем на Донбасі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що представник РФ Гризлов звинуватив Київ у зриві переговорів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в "Слуги народу" пообіцяли провести місцеві вибори по всій Україні, включаючи окуповані території.

Також "Знай.ua" писав, що Єрмак заговорив про "переговори з терористами" і окреслив свою позицію щодо ОРДЛО.