17 травня 2010 року в українському політичному житті стався трагікомічний інцидент, який надовго запам'ятався усім. Тодішні президенти України Віктор Янукович та Російської Федерації Дмитро Медведєв покладали квіти до вічного вогню на пагорбі слави в Києві. Однак урочистостям завадила погода - почалася злива та шквальний вітер. Зрештою у найбільш символічну мить - момент, коли глави держави опустились у шанобливому поклоні перед монументом - великий, красивий поминальний вінок не витримав натиску вітру і впав прямісінько на голову Януковичу.

Оскільки вінок мав великі розміри, його падіння немов накрило тодішнього президента України зеленим листям із головою. Щоправда, Віктор Федорович не розгубився і швидко викинув обидві руки вперед, щоб поставити норовливий вінок на місце.

Янукович і вінок, фото УНІАН
Янукович і вінок, фото УНІАН

Покладання квітів було офіційним заходом, проте сторонніх відвідувачів на нього не допускали. Зате інцидент змогли зафіксувати журналісти, однак і їм було непросто. Представники Адміністрації президента намагалися вилучити запис і приховати комічний і показовий інцидент, однак представники ЗМІ все ж змогли оприлюднити події.

Багато хто вважає цей інцидент символічними похоронами Януковича, оскільки на нього впав саме поминальний вінок.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Маєток Януковича пішов по руках: кому дістанеться ласий шматок "легітимного".

Як повідомляв портал Знай.ua, Охоронець Януковича розкрив моторошні подробиці втечі "легітимного": хотіли спалити живцем.

Також Знай.ua писав, що Януковича вислали на Донбас для "виправних робіт" з усією родиною - документ.