Жінка без нижньої частини костюму здивувала усіх на парковці біля гіпермаркету Епіцентр. Хто вона? Екзальтована модниця, яка вірить, що міні - завжди в моді? Розгублена жінка, яка настільки відвикли одягатися відповідно до місця і цілі за час карантину, що забула надіти низ? Версій багато, а відповідей - нема.

Про інцидент розповідає Telegram-канал Perepichka News.

Цю жінку зазнімкували двоє чоловіків на парковці біля Епіцентру. Жінка припаркувала свою машину поруч із їхньою, вийшла з автівки, взяла торбинку та гордо пішла до входу. Жінка, на що звертає увагу коментатор, в масці - тобто вона дотримується правил перебування у публічних місцях.

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Окрім того, на жінці була надягнута кофтинка з довгим рукавом, з якою трішки стирчав поділ довгої футболки-сукні. На жаль, якщо цей елемент був сукнею, то ультракороткою - він ледь прикрив дупу жінки. До того ж, подальше здивування викликає матеріал цього шматку тканини: вона - прозора, що дозволило спідній білизні просвічуватись. Така дивна довжина і матеріал натякають на те, що жінка забула одягнути штани чи легінси. З іншого боку, можливо вона була вбрана саме в те, в що вона і прагнула бути одягненою; чіткої відповіді немає.

Популярні новини зараз
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Може б з ринками так? Кабміну треба був лише день, щоб дозволити роботу Епіцентру.

Як повідомляв портал Знай.ua, Епіцентр повністю оплатив рейс Мрії, який зустрічав Зеленський - коментар.

Також Знай.ua писав, що ″Все дуже просто″, - у Зеленського пояснили, як маски з "Мрії" потрапили в "Епіцентр".