Українська телеведуча Олена-Крістіна Лебідь вирішила проанонсувати новий випуск програми "Аферисты в сетях – вызов принят!", для чого вона виклала в соціальній мережі Instagram своє фото. Однак у коментарях користувачі соцмережі більше уваги приділили вазі телеведучою, ніж власне інформаційному приводу.

На знімку Олена-Крістіна тримає лопату, імовірно, знаходячись на присадибній ділянці. Біля її ніг можна побачити її собаку Сару.

"Просто тисни в шапці профілю на YouTube-посилання‼️" - йде мова у дописі. Очевидно, цим вона закликала підписників подивитися нове відео проєкту "Аферисты в сетях – вызов принят!"

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

У коментарях одна з користувачок соцмережі написала: "Крістіна, наберіть вагу на кг 10. Ви дужеее худі😌". І це був не поодинокий коментар у такому дусі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Але Олена-Крістіна не полізла у кишеню за словом і видала відповідь: "Вибачте, це я для вас маю себе товстішати? Ви вважаєте коректним мені радити, що робити з моїм тілом? А не в курсі, шо то - ЛИШЕ МОЯ ОСОБИСТА СПРАВА😉 Так само як і ваше тіло - тільки ваша 🤷‍♀️"

Таким чином телеведуча нагадала, що стандарти зовнішності не мають нав'язуватися ззовні.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше наречена ексміністра Розенка Олена-Крістіна Лебідь показала поповнення в сімействі: "Моя Сарочка".

Як повідомляв портал Знай.ua, порожні полиці та відсутність Wi-Fi: Олена-Крістіна Лебідь відправилася у "райську" подорож з Розенком.

Також Знай.ua писав, що Наречена Розенка потрапила в реанімацію з жахливою травмою голови: що сталося з Оленою-Крістіною Лебідь