Роб Лайфельд, творець коміксу “Дедпул” розповів, що поки франшиза обмежиться всього двома фільмами. Ходили чутки про те, що може бути випущений фільм “Дедпул-3”, однак Лайфельд заявив, що картину не варто чекати в найближчі п'ять років. Разом з тим, автор не відмовляється від своїх слів, що третя частина саги може вийти.

Роб зазначив, що зараз робота над “Дедпул-3” не ведеться. Він заявив, що чесно відповів на питання, і не хоче обманювати фанатів фільму. За словами Лайфельда, причина відсутності фільму криється в тому, що сценарії спочатку розроблялися для Disney, але потім її продали Marvel. Тому “Дедпул-3” найближчим часом очікувати не варто абсолютно точно.
Крім того, Роб Лайфельд розповів, хто повинен розробити сценарій для третьої частини фільмів. Він вважає, що розробку необхідно повністю довірити Райану Рейнольдсу. Лайфельд вважає, що йому треба дати повністю штурвал у руки, дозволити додавати нових героїв, другорядних персонажів і т. д. Головне – повністю розв'язати йому руки, і не лізти з вказівками.

Нагадаємо, Тоні Старк кинув виклик Дедпулу, але не з тим зв'язався.

Як повідомляв Знай. ua, Кейт Бекінсейл розповіла про травму юності.

Також Знай. ua писав, що у мережу злили фото Анджеліни Джолі на зйомках Marvel.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще