Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 50-річна знаменитість виставила трепетне і рідкісне селфі, позуючи на тлі води з маленьким сином Табризом від чоловіка Аслана Ахмадова і старшим, 20-річним сином Глібом Оверчуком від колишнього чоловіка, моделі Андрія Оверчука, а також його нареченою Ольгою. Так, артистка трепетно привітала шанувальників з Днем сім'ї 15 травня, захопивши фанатів стильним виглядом і дружніми відносинами з усіма дітьми.

З днем родини вас мої дорогі! тепло підписала кадр Білик

Фолловери залишилися в захваті: "Які ви всі класні😻 З днем сім'ї🙏", "Ірочка Щастя Вашій родині!!!", "Який гарний малюк❤️❤️❤️", "Чудова сім'я! Всього вам самого доброго👫👪👍", "Дякую! Щастя вам🙏🏼❤️", "🔥🔥🔥🔥🔥які всі красиві 🌵🌵🌵🌵🌵💋💋💋", "Як же хлопчики схожі на своїх батьків❤️", "Красиві 💗💗💗💗💗💗".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Варто відзначити, що Ірина Білик і Андрій Оверчук перебували у шлюбі з 1998 по 2001 рік, а фото дорослого сина Гліба та його обраниці співачка показує нечасто. Вперше пара привернула до себе увагу на весіллі хрещениці артистки, виконавиці Аліни Гросу. Тоді закохані одягли яскраво-фіолетові костюми. Сама ж Ірина не раз відзначала, що відмінно ладнає з Ольгою, хлопець з дівчиною давно живуть окремо від батьків.

син Ірини Білик з дівчиною, instagram.com/bilyk_iryna/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.