Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість висловила своє занепокоєння коронавірусом COVID-19, закликаючи сидіти вдома на карантині, як робить це сама зіркова красуня разом із маленькими доньками - Тільдою і Євою. Так, артистка порадувала численних шанувальників пікантними архівними кадрами, позуючи в бікіні леопардового кольору і футуристичних окулярах, прикриваючись лише шкіряною курткою. Світлана також поскаржилася на погану погоду і сіре небо.

таке затягнуте небо☹️ А що у Вас з погодою? що радує сьогодні Вас? поділилася емоціями Лобода

Фолловери не пройшли повз: "Кадри зі зйомок кліпу??? 🤤🤤🤤", "Неймовірно красиво ❤️😍🔥", "Розкішний образ❤️😍🔥", "Дуже красива 😍😍😍", "Ойййй красунечка😙😙🔥🔥🔥Лук вогонь!Люблю тебе 😍😙🔥", "найкрасивіша 😍♥️", "Твій пост радує", "Комусь щастить,якщо він ваш!🔥💣🌹🤟👏🍀👌🏿🍀❤️".

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто відзначити, що незважаючи на самоізоляцію, Світлана активно займалася спортом, завдяки чому тепер може похвалитися ідеальними формами навіть на компрометуючих фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.