Відомий російський художник Нікас Сафронов випадково поранив свій палець об консервну банку шпрот та отримав за 320 тисяч доларів.

Про таке він розповів особисто в одній з програм на російському телебаченні.

Відтак, за його словами, одного разу він поїв шпроти та викинув консервну банку у відро для сміття, а потім в той же кошик для сміття викинув непотрібні начерки. Пізніше, коли художник вирішив утрамбовувати папір в урну, тоді і стався поріз.

Нікас Сафронов, фото Instagram
Нікас Сафронов, фото Instagram

В результаті він на це не звернув увагу, і дарма – через деякий час його палець запалився. Пізніше лікарі призначили лікування та провели три операції, але правильний діагноз так і зуміли поставити.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я на крапельницях лежав, мене обкололи всього. Палець врятували, але кістки не зійшлися. Палець не гнеться, але кисть я тримаю нормально, можу підняти відро", - розповів про самопочуття художник.

Зокрема, страхова компанія виплатила Сафронову 320 тис. доларів, адже напередодні він застрахував руки, очі і життя на мільйон доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, чарівна Надія Мейхер закохала мережу новою фотосесією.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.