На днях відома американська актриса, яку чимало фантів знають за роллю дружини Тоні Старка у фільмі "Месники", Гвінет Пелтроу показала у мережі фотографії своєї доньки Еппл, якій напередодні виповнилося 16 років.

Відповідні знімки з побажанням знаменитість виклала на власній сторінці в Instagram.

Відтак, на світлинах донька зірки позує в романтичній міні-сукні, прикрашеній квітковим принтом, і мило посміхається. Важко не помітити явну схожість з матір'ю – дівчина успадкувала від неї пряме світле волосся і стрункі довгі ноги.

Фото доньки знаменитості

"Не можу повірити, що я дійсно це пишу, але щасливого 16-річчя, моя люба дівчинка. Ти - світло мого серця, ти - моя радість. Ти дуже розумна, і у тебе найкраще почуття гумору. Я неймовірно рада бути твоєю мамою. Спасибі, що вибрала мене. Я люблю тебе. Мені дуже шкода, що твій день народження проходить в таких обставинах, але, як завжди з тобою, ми знайдемо найкраще в усьому",- написала Пелтроу.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Варто зауважити, що актриса рідко публікує фото з донькою, а у самій дівчина закрита сторінка в Instagram. Наразі відомо, що вона працює в магазині одягу і самостійно заробляє собі на життя, чим і викликає гордість у своїх батьків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гвінет Пелтроу зізналася, чому відмовилася від акторської кар'єри

Як повідомляв портал Знай.ua, весільні фото Пелтроу і Фелчака зворушили мережу

Також Знай.ua писав, Гвінет Пелтроу як успішна актриса, мати двох дітей, бізнес-леді є прикладом стилю для багатьох жінок.