Лідер гурту "Ласковый май" Андрій Разін за словом в кишеню не лізе. Цього разу він пройшовся по Андрію Малахову, якого, як здається продюсеру, треба гнати в шию з ефіру.

Разін сподівається, що через світову пандемію скоротиться фінансування по всіх радіо і телевізійним каналам з участю держави. У цьому зв'язку він дуже сподівається, що "передачі, які перуть брудну білизну і заробляють собі рейтинги на фейкових новинах, підуть з федеральних каналів".

Андрій Разін та Володимир Бойко, фото: instagram.com/razin_andrei_lm
Андрій Разін та Володимир Бойко, фото: instagram.com/razin_andrei_lm

Разіна особливо дратують ток-шоу, куди сходяться різні зірки і обговорюються живі і мертві кумири. Разін каже, що такі шоу вганяють людей у депресію.

"Припинення фінансування таких програм, які знищують артистів, псують життя людей і викликають депресію у населення, буде гарною профілактикою", – вважає Андрій.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Ласковый май, скрін з відео
Ласковый май, скрін з відео

"Дуже сподіваюся, що через пандемію ці... помийні ведучі, типу Малахова та інших, які заради рейтингів брешуть і знущаються над нашими зірками, пліткують і копаються в їх брудній білизні, підуть у минуле і позбудуться роботи, і ми ці пики більше ніколи не побачимо", – підсумував Разін на своїй сторінці в соціальній мережі.

Примадонна Алла Пугачова в жаху від того, що Андрій копається в її брудній білизні. Днями співачка навіть назвала його сволотою. І як кажуть в її оточенні, навідріз відмовилася спілкуватися надалі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Салтикову розніс на друзки колишній стиліст - старіюча Барбі.

Як повідомляв Знай.uа Аліна Гросу осідлала напівголого жеребця, а він її кинув – епічне відео.

Знай.uа писав, підопічна Потапа Мішель Андраде зробила карантин дуже гарячим.