Народний депутат Єлизавета Богуцька розповіла про те, як на термометрі під час її входу в Парламент виявилося, що у неї температура ледве досягла 34 градусів і навіть припустила, в чому могла бути причина і показала свою маску.

Відповідний пост вона опублікувала в Facebook.

"Сьогодні вранці при вході в Парламент виявилося, що у мене температура ледь набирає 34°С. Охолоняю. Пізніше зрозуміла, в чому причина. Це вірус помер. Не зміг подолати бар'єр моєї коронної маски!", - написала Богуцька.

Варто відзначити, що маска Богуцької носить більше естетичний характер. В'язана маска не тільки не має підкладки, але просто в'язана, з великими зазорами між петлями, що з легкістю зможе поширювати і на затримувати на собі всі бактерії носія.

Українці не пройшли повз публікації нардепа, відзначили її креативність, але і вказали, що знижена температура може бути одним із симптомів коронавіруса, а деякі порівняли її маску з авоською.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Сегодня утром при входе в Парламент оказалось, что у меня температура едва набирает 34°С. Остываю. Позже поняла, в чем...

Geplaatst door Liza Bogutskaya op Dinsdag 19 mei 2020

"Ну ... Не дуже втішно, бо це одна з ознак корони.... У мене всі, зто перехворів, ммав спочатку 34... Потім сухий кашель, у мене був 6 тижнів, слабкість в м язах, біль всіх хворих колися органів.... Пройшло, бо хороший веганський імунітет", " Знову закупили китайські термометри по завищених цінах?", "Авоська так, захищає", " Креативно !!!! 👏👏👏😂 Будьте здорові Ліза", "Лише б не кімнатна!))) Не хворіти!!", - написали коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "служниця народу" покрасувалася червоними черевичками за 25 тисяч і сумочкою за 45.

Як повідомляв Знай. ua, Разумков розповів, хто у Верховній Раді знаходиться під загрозою звільнення.

Також Знай. ua писав, що у Верховній Раді заговорили про звільнення Міністра охорони здоров'я.