В мережі почали обуждать резюме дружини принца Гаррі Меган Маркл, яке допомогло їй пробитися в Голлівуд і тим самим привернути увагу онука королеви.

Резюме Маркл, опублікований виданням The Mirror, здивувало британців: як виявилося, 14 років тому майбутня герцогиня володіла безліччю талантів, які проклали їй шлях в кіно і привернули увагу принца.

24-річна Меган в резюме вказала, що знає три мови – англійська, іспанська та французька. Крім того, вона зазначила свої балетні і джазові навички та вміння танцювати чечітку.

Меган Маркл, скріншот: YouTube
Меган Маркл, скріншот: YouTube

Маркл вказала, що при зрості 170 см важить 51 кг.

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Меган Маркл отримала широку популярність завдяки ролі в серіалі Форс-Мажори. Під час зйомок до навичкам актриси додалися заняття кікбоксингом, які вів самий іменитий тренер Голлівуду.

Шанувальники припустили, що резюме спливло в мережі не просто так: здається, що після переїзду в США герцогиня дістала старе резюме і знову почала оббивати пороги кіностудій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меган Маркл підкорила Гаррі одним блюдом, рецепт для завоювання принца.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і принц Гаррі вперше з'явилися на публіці за час карантину і показали свій розкішний будинок у Беверлі-Хіллз.

Також Знай. ua писав, що Кейт Міддлтон навіть на карантині залишається іконою стилю.