Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив журналістам, що у фракції готують депутатські звернення щодо фактів, які містяться в оприлюднених аудіозаписах за участю Петра Порошенка та Джо Байдена.

"Вже готують депутатські звернення. Я вітаю Петра Олексійовича він стає все більш популярним всередині українського суспільства, і я сподіваюся, що ця популярність переросте у відповідальність. Або відповідальність його, як політика, або він понесе кримінальну відповідальність за все, що відбувалося під час його правління, як президента. Матеріалам, які подав Андрій Деркач потрібно дати правову оцінку, провести експертизу достовірності і після цього встановити юридичний факт та притягнути винних осіб до відповідальності. Я впевнений, що це не один епізод і таких "плівок Порошенка" буде дуже багато", - розповів Качура.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 19 травня нардеп Андрій Деркач опублікував аудіозапис, на якому колишній віце-президент США Джо Байден пропонував п'ятому президенту України Петру Порошенку мільярд доларів за відставку генпрокурора Віктора Шокіна, який розслідував незаконну діяльність нафтогазової компанії Burisma, де працював син Байдена.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, українці назвали найкращого і найгіршого президента України.

Також портал Знай.uа писав, що колишній банк Валерії Гонтарєвої "Авангард" отримав велике рефінансування НБУ, а саме – 305 млн гривень.