Фракція Петра Порошенка "Європейська солідарність" вважає російською провокацією оприлюднені народним депутатом Андрієм Деркачем плівки розмов між п'ятим президентом України і колишнім віце-президентом США Джо Байденом. Про це повідомляє "5 канал".

Так, аудіозаписи в партії назвали "російською провокацією, яка не має нічого спільного з реальністю".

"Їх мета – підірвати двопартійну підтримку України з боку Сполучених Штатів", - наголошується в повідомленні.

Байден і Порошенко, фото facebook
Байден і Порошенко, фото facebook

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, 19 травня нардеп Андрій Деркач опублікував аудіозапис, на якому колишній віце-президент США Джо Байден пропонував п'ятому президенту України Петру Порошенку мільярд доларів за відставку генпрокурора Віктора Шокіна, який розслідував незаконну діяльність нафтогазової компанії Burisma, де працював син Байдена.

Як повідомляв портал Знай.uа, народний депутат від "Слуги народу" Олександр Качура повідомив журналістам, що у фракції готують депутатські звернення щодо фактів, які містяться в оприлюднених аудіозаписах за участі Петра Порошенка та Джо Байдена.

Також портал Знай.uа писав, що колишній банк Валерії Гонтарєвої "Авангард" отримав велике рефінансування НБУ, а саме – 305 млн гривень.