Вертоліт Мі-8 ВКЗ Росії здійснив жорстку посадку в районі підмосковного Клину. Відомо, що інцидент стався у вівторок, 19 травня, близько 20:00. Про це повідомляє Міністерство оборони РФ.

"Під час виконання навчально-тренувального польоту в 20 кілометрах від населеного пункту Клин (Московська область) здійснив жорстку посадку на безлюдній місцевості вертоліт Мі-8 ВКЗ Росії. В результаті жорсткої посадки екіпаж вертольота від отриманих поранень загинув", - зазначається в публікації.

При цьому не уточнюється, скільки людей знаходилося на борту на момент аварії. До місця події вилетіла комісія Головного командування ВКС. Політ виконувався без боєкомплекту.

"За попередньою інформацією, причиною катастрофи могла стати технічна несправність", - зазначили в Міноборони.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, 7 травня транспортно-бойовий вертоліт Мі-35 Міноборони Російської Федерації здійснив аварійну посадку в районі Джанкоя в анексованому Криму.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Катарі штормовий вітер став причиною зіткнення двох літаків в аеропорту.

Також портал Знай.uа писав, що індійські влади, щоб підтримати лікарів, які борються зі страшною хворобою, обсипали з вертольотів пелюстками троянд місцеві лікарні.