В Російській Федерації, іноді, відбуваються дуже дивні, часом навіть незрозумілі події. Так, днями в Краснодарському краї просто на голови людей з небесної темряви вирвався величезний неопізнаний об'єкт і пролетів на "космічній" швидкості.

Про це стало відомо завдяки численним публікаціям очевидців в соціальних мережах та сервісі YouTube.

А ось місцеві журналісти пишуть, що в місті Канська (Краснодарський край) камери відеоспостереження зняли проліт над містом невідомого об'єкта. Судячи з коментарів в соціальних мережах, небесне тіло, ймовірно, це був метеорит, помітили мешканці кількох районів Красноярського краю, а сам "об'єкт" впав за містом десь у лісі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

На зображених кадрах можна помітити, що об'єкт випромінював потужне денне світло, просто як шматочок зірки. А ось з кадрів із відеоспостереження зрозуміло, що місцеві жителі до такого роду небесних гостей звикли, адже навіть голови в бік "метеорита" ніхто не повернув, а в небі його було чітко видно. Швидше за все це вже не перший раз відбувається.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, історичне відкриття – комета з Марса довела існування життя на Червоній планеті.

Як повідомляв Знай.uа карантин не порушує - гігантський астероїд в "масці" націлився на Землю, неймовірний кадр.

Знай.uа писав, астрологи дали прогноз на 2020 рік - ретроградний Меркурій, Чорний Місяць і нові загрози.