34-річна українка Оксана пережила цілу життєву драму. Історія, яка не залишить нікого байдужим, адже в такій ситуації може опинитись кожен. Чоловік повернувся через 10 років після зради...

Цього разу розповідь бабусі швидше дратувала дівчину, бо знала Оксана, що коханий не повернеться, бо нещодавно сам їй заявив, що у нього зростає син. То ж назад уже нічого не повернеш. Сергій не її частка, і треба його відпустити, але як це зробити, дівчина не знала, бо ще досі його любила.

***

Проблеми в стосунках, фото: headtopics
Проблеми в стосунках, фото: headtopics

Вони зустрілися в затишній кав'ярні, обоє втомлені після роботи, в очах Сергія було щось таке ніжне і щире, що повернувшись додому, Оксана весь вечір думала про нього. Так пролетіло пів року. Оксана вже подумки приміряла весільну сукню, але одного дня коханий просто зник з її життя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Не брав слухавку, не відповідав на повідомлення, таке враження, що просто зник. Через 2 роки він просто зателефонував, сказавши лише, що в нього все добре, і сьогодні в нього народився син. Розмова далі не клеїлася, Оксана лише змогла хриплим голосом сказати: "Вітаю".

Три роки вона жила, наче у страшному сні. Наближався Оксанин день народження. Вона приймала привітання друзів, і раптом, на телефоні прийшло повідомлення, від якого Оксані знову перехопило дух. Сергій написав лише одне слово: "Вітаю". І цього було достатньо, щоби Оксана ожила. А через годину в її двері подзвонили. Спочатку вона побачила оберемок червоних троянд, а за ним і Сергія.

букет, фото: pxhere
букет, фото: pxhere

"Пробач мені, але я не можу без тебе жити. Я дуже завинив перед тобою, я намагався забути, але думки про тебе не покидали мене жодного дня", - сказав він.

Оксана запросила Сергія в кімнату, вони проговорили весь день. Сергій і справді зрадив Оксану, всього один раз, але потім дівчина оголосила, що чекає дитину. Сергій змушений був одружитися, але полюбити ту дівчину він так і не зміг. Від дитини він не відмовився, і забезпечуватиме сина усім необхідним. Зараз він розлучився і найбільше за все прагне отримати прощення від коханої.

Через три місяці Сергій з Оксаною стали на рушничок щастя.

"Все, що твоє, обов'язково до тебе повернеться", – повторила Оксані бабуся на її весіллі.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше писали, як чоловіки зраджують вагітним дружинам - українка показала "липові" відрядження.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Києві багатодітна мати втомилася від побоїв і насадила чоловіка на ніж, - "Обіцяв відрізати голову і..."

Також Знай.ua писав, що Новий закон боляче вдарить по багатодітним сім'ям: пільг і субсидій не бачити.