Наші читачі пам'ятають, що на початку травня в інформаційному полі розгорівся скандал між мером міста Черкаси Анатолієм Бонадренком і Офісом Президента України. Вся справа в тому, що в Черкасах, за ініціативою міського голови планували раніше пом'якшити карантин і дати людям можливість працювати. Однак з оточення українського президента "прилетіли" погрози і обіцянки "розібратися". Нещодавно президент Володимир Зеленський вирішив висловитися стосовно мера Черкас.

Про це стало відомо завдяки повідомленню Telegram-каналу Pavlovsky news, з посиланням на слова президента.

Мер Черкас Анатолій Бондаренко, скріншот відео
Мер Черкас Анатолій Бондаренко, скріншот відео

""За одним столом з ним не сяду": Зеленський розповів про кримінальне минуле черкаського мера. Президент розкритикував мера Черкас, який збунтувався під час карантину. Він звинуватив Анатолія Бондаренка в популізмі, оскільки той не надавав реальну допомогу в боротьбі з коронавірусом. Сам міський голова має майже два десятки кримінальних справ. Зеленський вважає, що не хоче з такими людьми сідати за стіл, але повинен враховувати позицію людей, які обрали Бондаренка мером.", - пишуть автори публікації в Telegram-каналі Pavlovskiy news.

Раніше мер Черкас заявляв, що думав, що Зеленський "передасть привіт" своєму колезі Тищенку та ресторану "Велюр", а передав привіт йому самому і всім міським головам України, які хочуть виключно, щоб соціальна справедливість в Україні була для всіх одна.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мер Дніпра Філатов змусить городян ходити пішки — коли транспорт вийде з карантину.

Як повідомляв Знай.uа мер Черкас назвав Зеленського диктатором.

Знай.uа писав, мер Черкас присоромив Зеленського через Тищенка - "Конституція діє окремо для Велюрів".