Український президент Володимир Зеленський на своїй прес-конференції 20 травня розповів про те, чи закінчилася епоха бідності в Україні. Так, глава держави стверджує, що суми в платіжках за комуналку знизилися, а на допомогу бідним не вистачає близько 1 млрд доларів.

"Платіжки стали меншими. Це факт!", – заявив глава держави.

Пресконференція Володимира Зеленського, скріншот
Пресконференція Володимира Зеленського, скріншот

Рівно рік тому Володимир Зеленський обіцяв українцям завершення епохи бідності, але чи відчули люди це насправді?! Президент дав відповідь на питання, яке нині турбує мільйони українців.

Володимир Зеленський, скріншот: YouTube
Володимир Зеленський, скріншот: YouTube

"Кінець епохи бідність не настав. Він не може настати, поки криза. Мені зараз потрібно інвестувати в людей. Нам не вистачає грошей, щоб підвищити зарплату. До речі, середня зарплата не у всіх, але зросла. Нам потрібен мільярд доларів, щоб трошки допомогти бідним людям. Ви знаєте, що телевізійні канали, а я маю 20 років досвіду в цьому, ви ще тоді дитиною були, так от, я повністю розумію бюджети телевізійних груп. Коли я керував "Інтером", був інший ринок, нам вистачало рекламного прибутку, щоб робити контент", - сказав президент.
В Україні офіційно зареєструвалися як безробітні майже 487 тисяч осіб. І з кожним днем кількість безробітних в країні зростає, проте люди тепер можуть отримувати допомогу по безробіттю з першого дня реєстрації.

Раніше українцям обіцяли, що на початку червня уряд планує створити 500 тисяч нових робочих місць і надавати кредитну підтримку малому і середньому бізнесу.

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, рік президентства Зеленського - дивитися пресконференцію онлайн. 20 травня відбудеться пресконференція президента України Володимира Зеленського

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський пропонує приватизувати Центренерго, яке Коломойський довів до банкрутства. Президент України Володимир Зеленський пообіцяв приватизувати державну компанію "Центренерго", яка працює зі збитками та має борги перед шахтарями через схеми у компанії, які організувало оточнення та структури олігарха Ігоря Коломойського.

Також "Знай.ua" Зеленський розсекретив деталі зустрічі з Путіним - "Не відпускаємо....". Розпочалася пресконференція президента України Володимира Зеленського