Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала вельми дивне фото, яке шокувало фанатів.

На новій фотографії Христина закарбувала себе сама, вона сидить у кімнаті, а в кадрі видно крупним планом її обличчя. На ній світлий одяг, волосся незвичайно покладені, але найбільше привертає увагу обличчя з макіяжем і…вусами. Актриса навіщо-то приліпила собі вуса, які ну дуже нагадують справжні. У підписі до кадру Асмус жартівливо написала: "Щось лінь голитися, тисяча чортів!". Фани в захваті від такого забавного фото зірки, її засипають компліментами і жартами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.