14-річний підліток загинув під час спецоперації поліції в Ріо-де-Жанейро.

У понеділок, 18 травня в будинку свого дядька в муніципалітеті Сан-Гонсалу (мікрорегіон Ріо-де-Жанейро) було застрелено 14-річного хлопця Жоао Педро Матуш Пінту. Підлітка вбили під час спецоперації федеральної поліції із затримання торговців наркотиками. про це повідомляє folha.uol

Жоао Педро грався зі своїми двоюрідними братами, коли зловмисники видерлись на стіну будинку, тікаючи від копів, які їх переслідували.

Як повідомили в поліції , підлітка було поранено під час зіткнення з цими злочинцями.

Хлопчика на гелікоптері цивільної поліції доставили в лікарню, яка знаходиться на півдні Ріо, приблизно в 18 км від місця подій. Однак підлітка не вдалось врятуати, поранення було не сумісне з життям.

Жоао Педро де Матос Пінту, фото: Twitter
Жоао Педро де Матос Пінту, фото: Twitter

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Батьки ж хлопчика, які не мали змоги сісти у гелікоптер і яких відразу не сповістили, куди відправили дитину, всю ніч розшукували свого сина, обзвонювали лікарні та залучили до пошуку соціальні мережі.

І лише на другий день вранці знайшли місцезнаходження тіла підлітка.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наркомани заманили в ліс і по-звірячому вбили пару підлітків

Як повідомляв портал Знай.ua, пенсіонер жорстоко вбив 12-річного хлопчика

Також Знай.ua писав, п'яні копи вбили 5-річного хлопчика