Житель Кривого Рога придбав у магазині "Національний" цукерки (імовірно, чорнослив у шоколаді), у яких він побачив хробаків.

Про це стурбований українець сповістив Telegram-канал "Народный ревизор", який публікує відгуки споживачів на неякісні товари та торгові мережі, які їх продають.

"Не знаєте, як перестати їсти солодке, сидячи вдома?

Рішення є! У цьому магазині, наприклад, вирішили наплювати на умови зберігання солодощів, внаслідок чого в цукерках завелися черв'яки. При їх вигляді апетит зникає надовго, так що можна сказати, що метод дієвий", - йде мова в оригінальному повідомленні.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Хоча Telegram-канал і з гумором поставився до ситуації, пожартувавши на тему дієти для схуднення, варто зазначити, що інцидент доволі серйозний. Річ у тім, що, скоріш за все, навіть за простого недотримання правил зберігання продукту не так і просто отримати у них хробаків - необхідно щоб у більш-менш біологічно стерильне середовище цукерок були занесені личинки чи яйця комах. З іншого боку, порушення могли бути і з боку виробника, що теж має хвилювати споживачів.

На щастя, зазвичай видимі у продуктах хробаки не є збудниками особливо небезпечних захворювань людини, але говорити про харчову безпеку таких виробів некоректно - порушення, які призвели до такого серйозного ураження роблять товар непридатним до споживання.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гризуть навіть бетон: популярний курорт атакують мерзенні багатоніжки, - відео не для гидливих.

Як повідомляв портал Знай.ua, "Фуршет" тероризують хробаки, "живі" цукерки це лише початок - "Перетворюється на зоомагазин".

Також Знай.ua писав, що У Києві "Фора" впарює пластівці з хробаками: обережно, можна "бекнути".