У Міністерстві освіти українцям розповіли про те, як школярі почнуть навчання з 1 вересня. У перший місяць у дітей буде коригуючий навчання.

Вчителі займуться перевіркою знань школярів, які вони отримали під час дистанційного навчання на карантині.

"Вчителі зможуть з'ясувати освоєння того матеріалу, який припав на карантин. Тут буде виключно індивідуальний підхід: комусь треба пройти той чи інший матеріал, а комусь-ні. Це буде робити кожен клас і кожен предмет індивідуально. Терміни ми регламентувати не будемо, бо це індивідуально. Але на цей час буде передбачено у вересні", - розповіла "Сніданку з 1+1" в. о. міністра освіти і науки Любомира Мандзій.

На даний момент, як зазначила глава відомства, Міністерство освіти і науки готує рекомендації, які направлять до закладів середньої освіти до кінця червня.

"Для того, щоб вчителі могли планувати структуру наступного навчального року", - сказала в. о. міністра Любомира Мандзій.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Крім того, Міністерство освіти і науки України оприлюднило дати проведення основної сесії Зовнішнього незалежного оцінювання в 2020 році. Сесія ЗНО пройде з 25 червня по 17 липня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ЗНО 2020 буде зовсім не таким, як раніше – бригада медиків, антисептики і дистанція.

Як повідомляв Знай. ua, тернопільські першачки підуть в школу онлайн.

Також Знай. ua писав, що озвучені дати кожного предмета ЗНО.