На Донбасі російські окупанти вчергове порушили режим припинення вогню та підло атакували українських героїв. Без втрат не обійшлося – від ворожого снаряду загинув один військовослужбовець та ще п'ятеро постраждало.

Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

"Збройні формування Російської Федерації вкотре порушили режим припинення вогню та обстріляли позиції підрозділів Об’єднаних сил з забороненого Мінськими домовленостями озброєння. На Луганщині, внаслідок влучання міни 120 калібру в вантажний автомобіль загинув мужній український захисник. Також один військовослужбовець отримав поранення та ще четверо – бойові травмування", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото: ЗСУ
Військові, фото: ЗСУ

Як відзначається, наразі постраждалих воїнів було доставлено до лікувального закладу та надано належну медичну допомогу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Командування об'єднаних сил висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого військовослужбовця й наголошує, що такі злочинні дії окупантів не залишаться безкарними. Для придушення вогню противника підрозділи Об’єднаних сил застосували наявне озброєння", - підкреслили в штабі ООС.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українські танкісти показали всю свою міць на військових навчаннях, вражаючі кадри з полігону.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вкусив ФСБшника і майже рік сидів у полоні — легендарний український пес повернувся на вірну службу додому.

Також "Знай.ua" писав, ЗСУ під вибухами мін пішли на "таран" проти окупантів, армію Путіна не врятували навіть кулемети