У п'ятницю, 22 травня, по всій Україні переважатиме прохолодна і хмарна погода. На Північ і Схід країни прийдуть дощі.

Найтепліше буде на Півдні: в Одеській області – +16 +18, у Миколаївській, Херсонській областях та в Криму до +15 +17 градусів. В інших регіонах термометри термометрів не покажуть вище +16 градусів, передають синоптики Укргідрометцентру.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомляє, що в більшості українських регіонів буде хмарна з проясненнями погода, в північних і східних областях – дощ. Зокрема, опади – на Київщині, Харківщині, Сумщині, Полтавщині, в Черкаській, Житомирській та Чернігівській областях. Не обійдуться без парасольок жителі та гості Києва.

"В Україні у п'ятницю вночі +2 +8 градусів, на Заході і в Центрі ймовірні заморозки, вдень +10 +15 градусів. Словом, холодяка. 22 травня – літнього Миколи, але літнім його назвати буде великим перебільшенням", - написала Діденко.

22 травня - особливий для українців день. День, коли Тарас Григорович Шевченко назавжди оселився в любій нашій...

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще
Geplaatst door Наталка Діденко op Donderdag 21 mei 2020

Народний прогноз погоди в Україні

22 травня вшановується пам'ять святителя Миколи. Найбільше в народі це свято відоме під назвою Микола Весняний. "Микола Весняний – з теплом, Микола Зимовий – з морозом". Цим днем знаменується кінець весни і початок передліття. На Миколу можуть бути грози, дощі.

погода на 22 травня, скріншот з сайту Укргідрометцентр

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на початку червня прийде спека, але вона зміниться різким спадом температура. І такі температурні гойдалки українці відчуватимуть все літо.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав прогноз погоди на травень – заморозки, літня спека і дощі зваляться на голови українців.