Донька відомого російського мільйонера Романа Абрамовича Софія значно схудла через масу негатива з боку хейтерів та заявила, що тепер "їй начхати" на те, що про її зовнішність думають інші.

Про це пишуть іноземні ЗМІ.

Відтак, як відзначається, раніше донька олігарха мала об'ємніші форми, аніж зараз. І однією з вагомих причин позбутися їх стали користувачі соцмереж, які часто насміхалися з дівчини та стверджували, що їй вже давно варто зайнятися власним тілом. Якщо спершу Софія не зважала на критику в свій бік, то вже пізніше була змушена навіть закрити доступ до своєї сторінки в Instagram та "чистити" коментарі.

Донька Абрамовича

Після цього 25-річна дівчина заявила, що збирається схуднути та сіла дієту, почавши вести більш активний спосіб життя.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Деякі люди писали мені жахливі речі, так що я була змушена заблокувати їх і видалити коментарі. Це змусило мене стати ще більш сором'язливою і придбати нові комплекси з приводу своєї фігури і зовнішності. Я прекрасно знаю, що ніколи не була худою дівчиною з модельними параметрами, і я це давно прийняла. Однак я також знаю, що моє тіло не таке здорове, яким могло б бути, тому я збираюся це змінити", - розповіла дівчина.

Донька Абрамовича

Варто зауважити, що позитивні результати не змусили себе довго чекати – наразі спадкоємиця Романа Абрамовича вже не соромиться викидати різноманітні фотографії в мережі та часто одягає короткі сукні, боді, та обтягуючі спортивні костюми

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Костромічева з "Топ-модель по-українськи" провела тест-драйв "школи онлайн".

Як повідомляв Знай. ua, Микита Добринін і Даша Квіткова одружилися у розпал карантину.

Також Знай.uа" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.