У мережі оприлюднили відео з камери, встановленої на борту Міжнародної космічної станції, на якому ніби видно, як тисячі НЛО масово евакуюються з поверхні нашої планети.

Про це йдеться на сайті "Земля. Хроніка з життя".

"Тисячі кораблів одночасно стартують з нашої планети в той момент, коли МКС перебувала на краю між темною і світлою стороною Землі. Злітають вони з величезною швидкістю, це не наші допотопні ракети на рідкому паливі, це зовсім інші і дуже просунуті технології, володіти якими можуть тільки представники позаземної цивілізації", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, як відзначається, причиною цієї масової евакуації інопланетян з Землі може бути природний катаклізм, який може погубити нашу планету.

Скріншот з відео: білі точки - це ніби НЛО

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

"Безсумнівно інопланетяни або цивілізації з інших планет, мають на Землі свої підземні і підводні бази, але що спонукало їх масово евакуюватися із Землі? Таке за логікою, може статися тільки в тому випадку, якщо наша планета приречена і перебувати на ній для представників інших цивілізацій. Йде підготовка до чогось дійсно катастрофічного для всього людства", - пише джерело.

Щоправда, в YouTube, де й оприлюднили ролик, розкритикували правдоподібність даних кадрів та запевнили, "що ніякі це не НЛО, а звичайне космічне сміття, яке пролітає та відбиває світло". Зокрема дехто почав сміятися з цього відео стверджуючи, що "інопланетяни полетіли через те, що в них самоізоляція закінчилася".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, МКС "зловила" НЛО непроханих гостей - прибульці обрали найпідступніший час.

Як повідомляв Знай.uа навіть космонавти таке не проходили українські полярники крізь місяці випробувань підкорили Антарктиду, фото.

Знай.uа писав, з мозком астронавтів, які повернулися з космосу, відбувається аномалія – науковці.