Співголова депутатської фракції партії "Опозиційна платформа - за життя" Юрій Бойко дорікнув президенту України Володимиру Зеленському, що він обіцяв Трампу виконати його прохання, оскільки в нього є ″свій генпрокурор″.

Бойко в ефірі програми ″Право на владу″ заявив про зовнішнє управління Україною з боку США.

Він провів паралель із розшифровкою розмови Зеленського з Трампом, яка викликала міжнародний скандал, з сьогоднішньою ситуацією, коли так звані ″плівки Деркача″ знову вилились у нові політичні розбірки.

Юрій Бойко в ефірі програми ″Право на владу″
Юрій Бойко в ефірі програми ″Право на владу″

За словами Бойка, західні політичні лідери себе не поводять так, як це робить Володимир Зеленський, а до нього робив Петро Порошенко.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

″Коли президент країни, нехай в менш відвертій формі, але заявляє, що у нього тепер 100% генеральний прокурор, який зробить те, що він хоче, то для будь-якого західного політика це червона ганчірка. Це взагалі неможливо допустити, щоб хтось із західних політиків сказав такі речі один одному. Це можна списати на відсутність політичного досвіду президента, надіюсь, цього не буде в майбутньому... Такого допускати не можна, бо це знищує імідж нашої країни. От ви можете собі уявити, щоб пан Макрон сказав таке пані Меркель?″, - запитав Бойко.

На що йому різко відповіла ведуча програми Наталя Мосейчук, пригадавши колишнього ″однопартійця″ Бойка — Януковича.

″Чесно? Ні, я можу собі уявити, що президент Янукович сказав, що це 200% мій хлопець″, - парирувала Мосейчук.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Байдена відреагували на публікацію "плівок Порошенка

Як повідомляв портал Знай.ua, Теліженко заявив, що Білий дім був шокований історією Порошенка і Байдена

Також Знай.ua писав, Порошенко записав термінове звернення після плівок Деркача