Колишній співробітник посольства України в США Андрій Теліженко заявив, що оточення лідера Америки Дональда Трампа шоковані ситуацією, яка склалася навколо колишнього віце-президента США Джозефа Байдена та екс-президента України Петра Порошенка.

Про таке він розповів у прямому ефірі політичного шоу "Право на владу", яке транслювали на телеканалі "1+1"

Варто зауважити, що напередодні народний депутат Андрій Деркач оприлюднив аудіоматеріали, які, за його словами, можуть свідчити про вплив Байдена на Петра Порошенка. За словами Деркача, записи він отримав від журналістів-розслідувачів, а сам запис розмов нібито робив особисто український лідер. Щоправда, в команді колишнього глави держави ці "плівки" назвали спробою вплинути на ставлення США і України".

Фото зі студії

"Оприлюднення цих плівок нікому не вигідно за кордоном, особливо сьогодні в Білому домі. Можливо, раніше б було й вигідне оприлюднення усіх фактів та доказу, які були в наявності, але … тепер з цим будуть працювати американські колеги. Можу запевнити, що усі злити матеріали походять з українських джерел, з колишньої адміністрації Порошенка… Вчора розмовляв з Вашингтоном і вони були шоковані діями наших колег, і будуть виходити з цієї ситуації, яка склалася", - запевнив він.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Зокрема, саме Теліженко не назвав імена людей, які були "шоковані", але запевнив, що це близьке оточення Дональда Трампа в Білому домі.

Нагадаємо, "Жодної цінності", - у Байдена відреагували на публікацію "плівок Порошенка

Як повідомляв портал "Знай.uа", Зеленський розповів, що зміниться в Україні з 22 травня - запуск транспорту, відкриття дитячих садочків і багато іншого.

Також Знай.ua" Зеленський розкрив деталі зустрічі з Путіним - "Не відпускаємо..."