За медсестру Тульського інфекційного госпіталю, яка прийшла до пацієнтів у прозорому захисному костюмі від коронавірусу поверх бікіні, не каратимуть. Більше того, за неї заступилися головлікар лікарні Ганна Савищева і губернатор регіону Олексій Дюмін. Про це повідомляють рос ЗМІ.

На думку Савищевой, це професійний працівник медустанови, який добре виконував свою роботу.

Медсестра, фото: Telegram-канал Mash
Медсестра, фото: Telegram-канал Mash

"Вона надає медичну допомогу на досить високому рівні", — заявила головлікар.

Вона також зазначила, що після того, як знімок дівчини потрапив в інтернет, з нею зв'язувався губернатор регіону Олексій Дюмін і говорив слова підтримки. Крім того, він приїжджав до лікарні і похвалив лікарів за їх професіоналізм.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Ми цінуємо, дякуємо і бережемо наших співробітників, які, ризикуючи своїм життям, рятують людей", - розповіла головлікар і додала, що не варто оцінювати людей за їх зовнішнім виглядом.

К того ж головлікар лікарні головлікар лікарні Ганна Савищева заступилася за медсестру, заявивши, що та — професійна працівниця медзакладу, яка добре виконувала свою роботу. Головлікар закликала не оцінювати медсестру по її зовнішньому вигляду.

Вона також зазначила, що після того, як знімок дівчини потрапив в інтернет, з нею зв'язувався губернатор регіону Олексій Дюмін і говорив слова підтримки.

Медсестру інфекційного госпіталю в Тулі, яка одягла на роботу прозорий захисний костюм поверх бікіні, не будуть штрафувати і звільняти. Майбутнє медпрацівниці стало відомо Telegram-каналу Mash.

За його даними, графік роботи співробітниці після інциденту не змінився, вона виходить на зміни так само, як і раніше. З медсестрою провели роз'яснювальну бесіду, іншого покарання вона не зазнала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше львівські медики видалили рідкісну пухлина у 8-річного хлопчика.

Як повідомляв портал Знай.ua у Запоріжжі затримали маніяка, який полював на дітей.

Також Знай.ua писав, що у Запоріжжі народжену сурогатною матір'ю крихітку відмовилися удочерити в Америці - хвора і нікому не потрібна, серце крається.