Відомий український педіатр Євген Комаровський розповів про те, як подбати про людей в групі ризику, зокрема бабусь і дідусів. Про це він разом з епідемологом Андрієм Александриным розповів на каналі YouTube.

Епідемолог розповів про те, що зараз краще дати можливість маленьким дітям, які найменш схильні до середнього і важкого перебігу коронавірусу, дати можливість перехворіти, а в цей час бабусь і дідусів потрібно ізолювати.

"Потрібно організувати заходи інфекційної безпеки будинку – стежити за провітрюванням, гігієною рук, за станом здоров'я дитини. Потрібно подумати про те, щоб бабуся з дідусем не повинні відразу обіймати, цілувати дитину з вулиці. Загальні риси гігієни вони повинні бути присутніми", - розповідає эпидемолог.

Комаровський, кадр з відео
Комаровський, кадр з відео

Комаровський закликає самостійно задуматися про інфекційний контроль та безпеку, частіше провітрювати приміщення.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Є три основних правила, заходи, які покажуть успіх – це соціальне дистанціювання, гігієна рук, провітрювання приміщень та перебування на свіжому повітрі. Чим частіше ми будемо дихати свіжим повітрям, тим краще. Три простих правила, але їх потрібно виконувати чесно", - зазначає эпидемолог.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Комаровський знайшов радикальний спосіб "убезпечити" їжу

Як повідомляв Знай. ua, Комаровський знайшов рішення для українських батьків.

Також Знай. ua писав, що Комаровський посміявся над материнською любов'ю.